KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Organizacja

STRUKTURA ORGANIZACYJNA

OBWÓD SZKOŁY

OBWÓD SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 11 W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM (zgodnie z załącznikiem Nr 1 do Uchwały Nr XXXVII/473/17 Rady Miasta Piotrkowa Trybunalskiego z dnia 29 marca 2017 roku oraz Uchwałą Nr IV/57/19 Rady Miasta Piotrkowa Trybunalskiego z dnia 30 stycznia 2019 roku)

Baśniowa, Bawełniana, Bazaltowa, Bosmańska, Borsucza, Broniewskiego, Bugajska, Bukowa, Bursztynowa, Ceramiczna, Cytrynowa, Chabrowa, Czarnoleska, Działkowa, Dzieci Polskich, Dolna, Dziewiarska, Daleka, Dobra, Filtrowa, Fajansowa, Garbarska (od Wyzwolenia) numery od 17/19 do 40 parzyste i nieparzyste, Gipsowa, Grzybowa, Gołębia, Goździków, Hoża, Iglasta, Jesionowa, Jagodowa, Jałowcowa, Jeziorna, Jaśminowa, Korczaka, Kaletnicza, Kleszcz, Korzenna, Krańcowa, Koralowa, Kajakowa, Kapitańska, Leonarda, Leśna, Lipowa, Łąkowa, Łowiecka, Młynki, Myśliwska, Murarska, Miedziana, Mechaniczna, Miodowa, Niciana, Niedźwiedzia, Odlewnicza, Pawlikowskiego, Podleśna, Pomarańczowa, Pszczela, Poranna, Paproci, Porzeczkowa, Poziomkowa, Piwna, Palmowa, Przędzalniana, Ronalda Reagana, Różana, Rataja, Rzeźnicza, Robotnicza, Rusałki, Rumiankowa, Roślinna, Regatowa, Rejsowa, Sarnia, Skargi, Skłodowskiej – Curie (od numeru 12 do końca – parzyste i nieparzyste), Ślusarska, Ściegiennego, Szmidta, Sulejowska (od Różanej) numery od 14 do 126 parzyste i nieparzyste, Sasanek, Strzelecka, Świtezianki, Stokrotek, Stolarska, Tkacka, Tymiankowa, Wierzejska, Włókiennicza, Witosa, Wapienna, Wrzosowa, Zawiła, Zawilców, Żeglarska, Żywiczna, Żołędziowa, Bednarska, Biwakowa, Błękitna, Cementowa, Cyprysowa, Daliowa, Jachtowa, Jerozolimska (od numeru 1 do numeru 30 – parzyste i nieparzyste), Kaczeńców, Krasickiego, Krokusów, Liliowa, Łuczników, Macierzanki, Marynarska, Miast Partnerskich, Narcyzów, Orzechowa, Pływacka, Pogodna, Serdeczna, Świeża, Tatarakowa, Wędkarska, Wioślarska, Wodna, Wrzosowa, Wypoczynkowa, Załogowa, Żurawia.

Liczba klas : 22

ROZKŁAD DZWONKÓW

  • 8.00 – 8.45
  • 8.55 – 9.40
  • 9.50 – 10.35
  • 10.45 – 11.30
  • 11.50 – 12.35
  • 12.50 – 13.35
  • 13.45 – 14.30
  • 14.40 – 15.25
  • 15.35 – 16.20
  • 16.30 – 17.15

ŚWIETLICA SZKOLNA

Godziny pracy nauczycieli w świetlicy szkolnej (rok szkolny 2019/2020)

Świetlica szkolna czynna od 7.30 do 16.00.

Regulamin świetlicy

Karta zapisu

Oświadczenie 

Karta zapisu na obiady 

Kontakt 44 732 36 68

BIBLIOTEKA

Biblioteka czynna:

  • Poniedziałek - 08.00 – 14.00
  • Wtorek - 08.00 – 14.00
  • Środa - 08.00 – 15.00
  • Czwartek - 08.30 – 14.30
  • Piątek - 08.00 – 13.00

Regulamin biblioteki szkolnej

Kontakt tel. 44 732 36 68

PEDAGOG SZKOLNY

Kontakt tel. 44 732 36 68

Dzień tygodniaGodziny pracy
Poniedziałek:10.35 - 14.35
Wtorek:9.30 - 13.30
Środa:12.00 - 14.30
15.30 - 17.00
Czwartek:10.30 - 14.30
Piątek:9.30 - 13.30

STOŁÓWKA SZKOLNA

Regulamin stołówki szkolnej

PIELĘGNIARKA SZKOLNA

Godziny pracy pielęgniarki szkolnej:

  • wtorek 08.00 - 14.30
  • środa 8.00 - 14.30
  • czwartek 12.30 - 14.30

KOŁA ZAINTERESOWAŃ

 

HARMONOGRAM  ZEBRAŃ Z RODZICAMI W ROKU SZKOLNYM 2019/ 2020

TERMIN

RODZAJ SPOTKANIA

10.09.2019r.

Spotkania nauczycieli z rodzicami uczniów klas I – IV.

11.09.2019r.

Spotkania nauczycieli z rodzicami uczniów klas V – VIII.
03.12.2019r.Zebrania klasowe IV – VIII i konsultacje indywidualne

04.12.2019r.

Zebrania klasowe I - III i konsultacje indywidualne

29.01.2020r.

Zebrania klasowe IV – VIII – podsumowanie pracy – śródrocze.

30.01.2020r.

Zebrania klasowe I – III – podsumowanie pracy – śródrocze.
05.05.2020r.Zebrania klasowe I - III. Konsultacje indywidualne nauczycieli z rodzicami uczniów.
06.05.2019r.Zebrania klas IV – VIII.  Konsultacje indywidualne nauczycieli z rodzicami uczniów.
Regulamin boiska szkolnego
Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 11 im. Henryka Sienkiewicza w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Anna Dajcz
data: 30-04-2020
wytworzył: Monika Ptak
data: 30-04-2020
data: 30-04-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 30-04-2020 - Edycja treści
  • 16-09-2019 - Edycja treści
  • 13-09-2019 - Edycja treści
  • 05-09-2019 - Edycja treści
  • 09-01-2019 - Edycja treści
  • 30-05-2018 - Edycja treści
  • 25-05-2018 - Edycja treści
  • 24-05-2018 - Edycja treści
  • 09-11-2017 - Edycja treści
  • 20-10-2017 - Edycja treści
  • 25-09-2017 - Edycja treści
  • 20-09-2017 - Edycja treści
  • 14-09-2017 - Edycja treści
  • 30-08-2017 - Edycja treści
  • 06-03-2017 - Edycja treści
  • 09-11-2016 - Edycja treści
  • 28-10-2016 - Edycja treści
  • 05-02-2016 - Edycja treści
  • 18-11-2015 - Edycja treści
  • 17-11-2015 - Edycja treści
  • 13-11-2015 - Edycja treści
  • 16-10-2015 - Edycja treści
  • 24-09-2015 - Edycja treści
  • 23-09-2015 - Edycja treści
  • 22-09-2015 - Edycja treści
  • 21-09-2015 - Edycja treści
  • 25-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 22-10-2014 - Edycja treści
  • 21-10-2014 - Edycja treści
  • 17-09-2014 - Edycja treści
  • 12-11-2013 - Edycja treści
  • 23-10-2013 - Edycja treści
  • 16-10-2013 - Edycja treści
  • 24-09-2013 - Edycja treści
  • 15-11-2012 - Edycja treści
  • 28-07-2012 - Edycja treści
  • 28-07-2011 - Edycja treści
  • 02-07-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1210