KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Uchwały

Uchwała nr 01/15/16 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 11 w Piotrkowie Trybunalskim z dnia 13 października 2015 r. w sprawie zmian w Statucie Szkoły

Uchwała nr 01/13/14 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 11 w Piotrkowie Trybunalskim z dnia 28 sierpnia 2013 roku w sprawie promocji uczniów po egzaminach poprawkowych w klasach IV-VI.

Uchwała nr 02/12/13 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 11 w Piotrkowie Trybunalskim z dnia 28 stycznia 2013 roku w sprawie wyników śródrocznej klasyfikacji uczniów w roku szkolnym 2012/13.

Uchwała nr 01/12/13 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 11 w Piotrkowie Trybunalskim z dnia 31 sierpnia 2012 roku w sprawie promocji uczniów po egzaminach poprawkowych w klasach IV-VI i egzaminie sprawdzającym wiadomości i umiejętności w klasach I-III.

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 11 im. Henryka Sienkiewicza w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Anna Dajcz
data: 12-05-2020
wytworzył: Monika Ptak
data: 12-05-2020
data: 12-05-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 25-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 20-02-2013 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 847